Connect with us

Hirdetés

technokrata

A T-Mobile rengeteg új mobilt mutatott be a CeBIT-en

Kütyük

A T-Mobile rengeteg új mobilt mutatott be a CeBIT-en

A T-Mobile komoly erőkkel képviselteti magát a világ egyik legrangosabb telekommunikációs kiállításán, a hannoveri CeBIT-en.


A magenta színekben pompázó mobil operátor standján rengeteg újdonság tekinthető meg a WLAN képes készülékektől kezdve, az UMTS (3G) telefonokon át egészen a 2 megapixeles vadonatúj kamerás mobilokig. Így például többek közt ki van állítva a sokak által várva várt MDA IV kommunikátor, mely elsősorban Windows operációs rendszeréről, UMTS és Wi-Fi szolgáltatásairól, VGA felbontású kijelzőjéről, QWERTY billentyűzetéről, illetve két kamerájáról ismerszik meg.

Ugyancsak Windows teljesít szolgálatot az SDA II, illetve SDA II Music típusjelzésű készülékeken. A korábbi SDA-khoz képest lényeges előrelépést jelent a nagyobb felbontású display (240×320 pixel, 262 ezer színárnyalat) illetve a fejlett zenelejátszási képesség, illetve a megapixeles felbontású fényképezőgép modul.

A T-Mobile által Sidekick II névre keresztelt masina kifejezetten üzenetküldésre, illetve webböngészésre lett optimalizálva. A kereskedelmi forgalomban várhatóan júniusban debütáló újdonságban egy TFT technológiájú kijelző kapott helyet, mely 240×160 pixeles felbontással bír és 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. A további fontosabb specifikációk közül említést érdemel többek közt a vakus VGA kamera, a 32 MB RAM és 16 MB flash ROM memória, valamint a teljes értékű billentyűzet.

A T-Mobile továbbá kiállította a következő, várhatóan hamarosan már meg is vásárolható mobiltelefonokat: Nokia 6680, Sony Ericsson Z800i, Samsung Z300, Samsung Z130, LG U8200. Ugyancsak látható a vállalat standján a múlt héten debütált Sony Ericsson K750i T-Mobile féle verziója, a D750i típusjelzésű telefon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés