Connect with us

Hirdetés

technokrata

Beindult a világ első 3G mobil rádiója, az ingyenesen hallgatható Virgin Radio

Kütyük

Beindult a világ első 3G mobil rádiója, az ingyenesen hallgatható Virgin Radio

A Virgon Radio beindította a világ első globálisan igénybe vehető, teljesen ingyenes, 3G mobiltelefonos rádió szolgáltatását.


A Sydus féle mobil streaming technológiára épülő rendszer révén Tokióban, Torontóban, vagy akár Chicagóban is hallgathatjuk a Virgin Radio zenei adásait, ehhez mindössze megfelelő mobil készülékre, illetve kellő térerőre van szükségünk.

A szolgáltatás igénybevételéhez le kell tölteni a Virgin Radio UK honlapjáról a Sydus által kifejlesztett ingyenes szoftvert, majd pedig fel kell telepíteni azt a kompatibilis mobiltelefonok valamelyikére. Ezt követően máris hallhatóvá válik a Virgin Radio, a Virgin Radio Groove, valamint a Virgin Radio Classic Rock adása, ráadásul ingyen – no persze az adatforgalom díját továbbra is felszámolja majd a mobil szolgáltató.

˝Ez a rádiós alkalmazás kiválóan kihasználja a harmadik generációs mobil hálózatok nyújtotta lehetőségeket: a mobilosok kiváló minőségű zenei élményben részesülhetnek. A Sydus támogatását évezve a Virgin Radio a világ első globálisan fogható mobil 3G zenei állomása˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Saumil Nanavati, a Sydus elnöke.

A szolgáltatás Series 60, illetve Symbian UIQ platformos készülékekkel vehető igénybe. Jelen pillanatban világszerte mintegy 14,9 millió 3G előfizetővel rendelkeznek a mobiltelefonos operátorok.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés