Connect with us

Hirdetés

technokrata

ChessGenius: profi sakkprogram Series 60 okostelefonokra

Kütyük

ChessGenius: profi sakkprogram Series 60 okostelefonokra

A közkedvelt ChessGenius szoftver segítségével mostantól akár már Series 60-as alapokon nyugvó okostelefonokon is sakkozhatunk.


A fejlesztők mindenkire gondoltak, így például a kezdő sakkozók könnyebb virtuális ellenfelet és adott esetben hasznos tippeket is kapnak a játék megnyeréséhez, a haladók pedig akár alaposan is kielemezhetnek egy-egy érdekesebb partit, illetve el is menthetik azokat.

A ChessGenius személyi számítógépekre fejlesztett verziója az elmúlt években számos rangos díjat nyert és 1994-ben még az akkori sakk világbajnokot, Garri Kaszparovot is sikerült legyőznie. A szoftver most megjelent legújabb változata Symbian alapú Series 60-as okostelefonokon futtatható. A támogatott készülékek közé tartozik többek közt a Nokia 7650, 3650, 3600, 3620, 3660, 6600, 6620, 7610 és az N-Gage, a Siemens SX1, valamint a Sendo X.

A 15,50 eurós áron kapható ChessGenius for Series 60 mindössze 125 KB-ot foglal el a smartphone-ok memóriájában. A szoftverből egyébként elérhető egy korlátozott képességű, ingyenesen letölthető demóverzió is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés