Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hitachi W22H: 262 ezer színű LCD-s, 1,3 megapixeles CCD kamerás, kéthangszórós új mobiltelefon

Kütyük

Hitachi W22H: 262 ezer színű LCD-s, 1,3 megapixeles CCD kamerás, kéthangszórós új mobiltelefon

A Hitachi egy igen csak divatos megjelenésű, szétcsúsztatható kialakítású új mobiltelefonnal jelent meg a piacon.


A Hitachi W22H egy összecsukott állapotban 115 milliméter hosszú, 51 milliméter széles, 27 milliméter vastag és 142 gramm tömegű, harmadik generációs (3G) készülék. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 190 perces beszélgetési időt, illetve 220 órás készenléti időt biztosít.

A Hitachi újdonságába egy nem kevesebb mint 320×240 pixeles felbontású (QVGA), 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat), 2,4 colos képátlójú folyadékkristályos kijelző került, mely egyszerre akár 306 karaktert is képes megjeleníteni. A beépített digitális fényképezőgép 1,24 megapixeles felbontású CCD képérzékelő épül, melynek segítségével maximum 1.280×960 képpontos (SXGA) felbontású fotók készíthetők. A vakus kamera nyolcszoros digitális zoomja húsz lépcsőben állítható.

A Hitachi W22H kiváló minőségben képes a különböző hang- és videóanyagok lejátszására, melyben fontos szerepe van a sztereóhangzást biztosító két darab hangszórónak. A telefon memóriája miniSD memóriakártyák révén könnyen bővíthető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés