Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bővül az Axelero kábelnetes portfóliója

Kütyük

Bővül az Axelero kábelnetes portfóliója

Az Axelero Internet új Kábelnet Play csomagot és forgalomarányos szolgáltatásokat is bevezetett

Az Axelero Internet 2005. február 1-jétől jelentős változásokat léptetett életbe új előfizetői körében a Kábelnetes portfóliót érintően. Elindult a Kábelnet Play szolgáltatás értékesítése, illetve már meglévő kábelnetes eléréseiket forgalomarányos előfizetési lehetőségekkel bővítették. Az új szolgáltatási szerkezetben, a meglévő kábelnetes elérések forgalomarányos csomagokkal kerültek kiegészítésre, így az előfizetők internetezési szokásaiknak megfelelően választhatják ki a számukra legkedvezőbb ár/letöltés konstrukciót.

A forgalomarányos előfizetések különlegessége az átalánydíjas Kábelnet szolgáltatásokhoz képest annyi, hogy a csomagok kedvező árazása minden esetben tartalmaz egy előre meghatározott letöltési adatmennyiséget (Kábelnet Hobbi/L: 3 GB/hó; Kábelnet Otthon/L: 6 GB/hó; Kábelnet Play/L: 6 GB/hó), melynek elérésekor a további letöltések után a használat arányában plusz díjat kell fizetni, aminek összege bruttó 500 Ft/GB.

A bevezetésre került Kábelnet Play és Play/L szolgáltatási csomagoknak köszönhetően immár a kábelnetes előfizetők körében is lehetőség nyílik 1536 kbit/s maximális letöltési és 224 kbit/s maximális feltöltési sebességgel szörfözni a Világhálón. Az új Play internet elérési lehetőség kifejezetten a szélessávú kapcsolatot igénylő internetes tartalmak igénybevételét teszi hatékonyabbá, főként a sokat internetező, filmeket, videókat, zenéket letöltő felhasználók körében lesz népszerű.

Az internetes elérés mellé 75 MB webtárhely, illetve telefonmodemmel elérhető biztonsági Internet-kapcsolat tartozik. A Kábelnet Play havidíja két éves hűségnyilatkozat aláírásával bruttó 15.900 Ft, míg egy éves elkötelezettség esetén bruttó 16.900 Ft. A forgalomarányos Play/L csomag esetén – ami havi 6 GB letöltési adatforgalmat tartalmaz – a havidíj két éves elkötelezettség mellett bruttó 11.900 Ft, egy éves vállalással pedig 12.900 Ft-ot tesz ki. A Kábelnet Play és Play/L belépési díja az akció ideje alatt (2005.február 1-től március 31-ig) Axelero Online Áruházban történő megrendelés esetén 0 Ft.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés