Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj csúcsmobil: 1,67 millió színű LCD, 3 megapixeles fényképező, VGA videórögzítés!

Kütyük

Vadonatúj csúcsmobil: 1,67 millió színű LCD, 3 megapixeles fényképező, VGA videórögzítés!

Az egyik tajvani gyártó a napokban felvett a kínálatába egy nem kevesebb mint 3 megapixeles felbontással rendelkező fényképezőgépes mobiltelefont, mely számos érdekességgel kecsegtet bennünket.


A Yan Chuan Communication által kifejlesztett újdonság a hangzatos X-cute V8 névre hallgat és széthajtható kialakítása miatt egy helyett két kijelzővel rendelkezik. Az elforgatható belső LCD a gyári specifikációk szerint 1,67 millió színárnyalatot képes megjeleníteni, tehát a készülék minden további nélkül képes maga mögött hagyni a korábbi 262 ezer, illetve 65 ezer színű konkurenseket.

Az integrált kamera segítségével maximum 3 megapixeles felbontásban lehet fotózni, de ami ennél is érdekesebb: a kamera VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontásban 30 képkocka/másodperc sebességű videóanyagokat képes rögzíteni, ami egyedülálló teljesítmény egy mobiltelefontól. A kamera optikája és a hozzátartozó LED segédfény egyébként a készülék oldalán kapott helyet. A fényképek és videók az integrált memóriába, illetve a bővítőhelybe tett miniSD (Secure Digital) memóriakártyákra menthetők el, az A/V kimenetnek köszönhetően pedig akár televíziós készülékeken is könnyedén megtekinthetők.

A 2004-ben létrejött, főleg korábbi BenQ munkatársakból összetevődő vállalat újdonságának hátránya, hogy nincs benne Bluetooth kontroller és Java támogatás. A készülék várhatóan márciusban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés