Connect with us

Hirdetés

technokrata

A síugrás a 3G mobilokat is meghódította magának

Kütyük

A síugrás a 3G mobilokat is meghódította magának

Akinek nincs lehetősége személyesen, vagy éppen a televízióban figyelemmel követni a síugrók négysánc-versenyeit, mostantól akár már UMTS mobiltelefonok segítségével is megnézheti a legérdekesebb pillanatokat.


A Vodafone és a német RTL televízió összefogott egymással, melynek eredményeképp az Oberstdorfban, Garmisch-Partenkirchenben, Innsbruckban és Bischofshofenben zajló sportesemények immár harmadik generációs (3G) mobil készülékek révén is megtekinthetők. Nem sokkal a kvalifikációs futamok, illetve a versenyek után a megfelelő telefonokkal már el is érhetők a szakértők által kommentált úgynevezett MobileTV tudósítások, melyeket a későbbiekben óránként megismétel a szolgáltató.

Ezzel párhuzamosan napvilágot látott az az RTL Skispringen 2005 névre hallgató mobiltelefonos játékszoftver, mely alkalmat ad arra, hogy mindenki próbára tehesse síugró tudományát.

A Vodafone website-járól, illetve a Vodafone live!-ról 3,99 euró ellenében letölthető játékprogramban a billentyűzet segítségével kell irányítani a virtuális síugrót, akinek teljesítményét pontokkal jutalmazza a szoftver.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés