Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a kagylóformájú, megapixeles kamerás Samsung SGH-E720!

Kütyük

Jön a kagylóformájú, megapixeles kamerás Samsung SGH-E720!

Alighogy a Samsung bevezette a piacra szétcsúsztatható kialakítású sikervárományos készülékét, az SGH-D500-at, máris érkezőben van a kagylóformájú testvérmodell, mely az E700 utódja is egyben.

A dél-koreai székhelyű vállalat SGH-E720 névre keresztelt újdonsága két folyadékkristályos kijelzőt kapott. A TFT (Thin Film Transistor) technológiájú belső fő LCD panel 176×220 pixeles felbontással bír és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, a legfejlettebb OLED technológiára épülő külső kijelző pedig 96×96 képpontos felbontású és egész pontosan 65.536 színű.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes, elektronikus levelezési klienssel megspékelt újdonság körülbelül 90 grammot nyom a mérlegen, de ami ennél talán sokkal fontosabb: belső memóriájának a mérete megközelíti a 90 MB-ot. A telefon hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal van felvértezve, ezenkívül pedig MP3 és AAC formátumú zenefájlokat is képes lejátszani. Érdekesség, hogy a zenelejátszási funkciókhoz külön gyorsgombokat (szám szerint hármat) kapott a készülék, melyek a külső kijelző alatt lelhetők fel. A vakuval ellátott beépített digitális fényképezőgép 1 megapixeles felbontású képszenzorra épül és természetesen nem csak állóképek, hanem videóanyagok rögzítésére is alkalmas.

A Bluetooth kompatibilis Samsung SGH-E720 kereskedelmi forgalomban történő megjelenésének várható időpontja, illetve ára egyelőre sajnos ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés