Connect with us

Hirdetés

technokrata

Befejeződött az N-Gage QD közönségtesztje

Kütyük

Befejeződött az N-Gage QD közönségtesztje

A beérkezett kétszáz vélemény feldolgozása alapján a tesztelők a továbbfejlesztett mobil játékgép kis méretét, ergonómikus külsejét, a megerősített akkumulátort és a hangminőséget értékelik a leginkább

Közel három hónapig tartott és többszáz játszani vágyót szólított meg Magyarországon az N-Gage QD egyedülálló közönségtesztje, mely során a jelentkezők 1 hétre kipróbálhatták a nyár elején debütált mobil játékgépet. A tesztet népszerűsítő microsite indulása után pár nap alatt több mint 500-an regisztráltak a tesztre. A tesztre jelentkezők közel fele vidéki, Budapesten kívül a Nokia öt nagyvárosban, Szombathelyen, Győrben, Nyíregyházán, Kecskeméten és Pécsett indította el a tesztelési lehetőséget.


˝A beérkezett mintegy kétszáz tesztelői vélemény alapján a játékosbarát kialakítás, a kis méret, a megerősített akkumulátor és a hangminőség nyerték el leginkább a tesztelők tetszését˝ – mondta Dér Attila, a Nokia Hungary marketing igazgatója, és hozzátette: ˝a tesztelők közül sokan értékelték a folyamatosan bővülő játékportfóliót, és kiemelték az N-Gage Aréna lehetőségeit˝. A legtöbb visszajelzést az FM-Rádió és az MP3 lejátszó témakör kapta, a tesztelők nagy része szívesen látna rádiót, és MP3 lejátszót az N-Gage-ben.

A vélemények alapján készített felmérés arra is rámutatott, hogy a tesztelők értékelik a szép, éles kijelzőt, ugyanakkor szorgalmazzák a 65 ezer színű kijelzőt. A tesztelők 4 játékkártyát kaptak a készülékhez, így az Ashen, a FIFA, a SIMS és a Tiger Woods játékokat próbálhatták ki, közülük a FIFA aratta a legnagyobb sikert a tesztelők között.

A visszajelzésekben számos fejlesztői ötlet szerepelt, például fényképezővel és infraporttal látnák el az N-Gage-et, megerősítenék a memóriakártya gumifedelét, illetve a kártyakihúzást segítő kis alkatrész beépítését is javasolták a tesztelők.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés