Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Alcatel mobilok: 2 megapixeles kamera, PTT, MP3 lejátszás

Kütyük

Új Alcatel mobilok: 2 megapixeles kamera, PTT, MP3 lejátszás

Az Alcatel a közeljövőben számos új mobiltelefont, köztük egy 2 megapixeles felbontású kamerás készüléket fog bemutatni.

A kínai TCL és a francia Alcatel által idén augusztus végén létrehozott vegyesvállalat, a TCL & Alcatel Mobile Phones Taiwan a napokban sajtótájékoztatót tartott Tajpejben. A rendezvényen megjelent újságírók kezükbe vehették az Alcatel nemrégiben bejelentett egyik legújabb mobilját, a One Touch 557 típusjelzésű készüléket, mely egyébként például az orosz piacon egy ideje már jelen van.

A sajtótájékoztatón elhangzottak az Alcatel 2005-ös esztendőre vonatkozó tervei. Ezek szerint a francia vállalat jövőre legalább hét széthajtható kialakítású mobiltelefont kíván forgalomba hozni, melyekben adott modelltől függően többek közt VGA, illetve 2 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgép, MP3 lejátszó, illetve PTT (Push To Talk) technológia kap majd helyet.

Az új Alcatel modellekről egyelőre vajmi kevés konkrét információt lehet tudni, az viszont már biztosnak látszik, hogy a cég első PTT támogatású, vagyis walkie-talkie szerű szolgáltatással felvértezett telefonja valamikor idén decemberben fog debütálni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés