Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola: 20 új mobil – ezúttal időben

Kütyük

Motorola: 20 új mobil – ezúttal időben

A Motorola mindent meg kíván tenni piaci pozíciójának megerősítése érdekében, éppen ezért a közeljövőben 20 vadonatúj mobiltelefont fog bevezetni a piacra, és a vállalat vezetői ígéretet tettek arra, hogy az egyes készülékek piaci debütálása a korábbi hagyományokkal ellentétben nem fog késni.


Ron Garriques, az amerikai székhelyű vállalat alelnöke elmondta, hogy nagyon komoly reményeket fűz a nemrégiben bemutatkozott V3-as készülék sikeréhez. Mint ismeretes, a Motorola V3 egy meglehetősen drága, high-end kategóriás telefon, mely elsősorban különleges designjáról, nagy méretű kijelzőjéről, Bluetooth kompatibilitásáról, illetve beépített digitális fényképezőgépéről ismerszik meg.

˝Az összes piaci szegmensben remek karácsonyi eladási mutatókra számítunk. Bizton állíthatom, hogy a különböző modellek időben meg fognak jelenni a kereskedések polcain, ugyanis alkatrész beszállítóink teljesíteni tudják vállalásaikat˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Garriques.

Az IDC egyik legfrissebb jelentéséből kiderül, hogy az idei esztendő első negyedévében még 16,6 százalékos piacrésszel rendelkező Motorola a harmadik negyedévben a piac már csak mintegy 14,2 százalékát tudhatta magáénak. A piacvezető finn Nokia jelenleg 31,3 százalékos részesedést birtokol, a rendkívül dinamikusan növekvő dél-koreai Samsung pedig 13,9 százalékos piacrész birtokában a harmadik helyen tanyázik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés