Connect with us

technokrata

Új designt kapott a még meg sem jelent Siemens CX70

Kütyük

Új designt kapott a még meg sem jelent Siemens CX70

Nyilvánosságra került néhány fotó egy bizonyos Siemens CX70-es mobiltelefonról, mely külalakját illetően jelentős mértékben különbözik a korábban megjelent sajtófotókon látott CX70-es modellektől.


Egyes források tudni vélik, hogy a német designerek a piacra kerülés előtti utolsó pillanatokban számos különböző módosítást hajtottak végre a Siemens CX70-en. Ennek állítólag elsősorban az volt az oka, hogy az eredeti formájú CX70 és az egy ideje már kapható elődmodell, a CX65 között nem voltak jelentős különbségek. Várakozások szerint a megújult Siemens CX70 valamikor november közepén fog bemutatkozni, még pedig egy vadonatúj high-end kategóriás Siemens készülék társaságában.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Siemens CX70 egy háromsávos (GSM 900/1800/1900) működésre képes, GPRS Class 10 kompatibilis mobiltelefon, mely 108 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 18 milliméter vastag és 90 gramm tömegű. A készülék 132×176 pixeles folyadékkristályos kijelzője 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes, ezenkívül pedig egy digitális fényképezőgép modul is helyet kapott a telefonban. Az ötszörös digitális zoommal rendelkező belső kamera segítségével maximum 640×480 pixeles, tehát VGA felbontású fényképek készíthetők, de ezenkívül mozgókép felvételre, illetve lejátszásra is lehetőség nyílik.

A polifonikus csengőhangokkal felvértezett Siemens CX70 kapcsán említést kell még tenni a 9,5 MB méretű memóriáról, az USB és infravörös portos csatlakoztatási megoldásról, a 2.0-s verziójú WAP böngészőről, a speciális 3D grafikus motorról, illetve a PTT (Push To Talk) technológiáról. Ez utóbbi segítségével a készülék akár mint egyszerű CB rádió is használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin