Connect with us

Hirdetés

technokrata

A mobiltelefonos televíziózás egyelőre keveseket érdekel

Kütyük

A mobiltelefonos televíziózás egyelőre keveseket érdekel

Egy friss tanulmányból kiderül, hogy az embereket nem érdekli túlságosan a mobiltelefon segítségével történő televíziózás.

A Lyra Research piackutató cég felmérése rávilágít arra, hogy a megkérdezett mobilosok 53 százalékát egyáltalán nem, vagy csak alig érdekli, hogy készülékén televíziós adásokat is lehessen nézni. A válaszadók 32 százalékát valamilyen szinten foglalkoztatja a mobil televíziózás gondolata, és csak 14 százalék nyilatkozta azt, hogy nagyon fontosnak tartja a mobilos TV-zést.

Steve Hoffenberg, a Lyra Research egyik vezető munkatársa az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy nem csak az előfizetőket, hanem a mobil operátorokat is hidegen hagyják a televíziós szolgáltatások.

Az európai szolgáltatók alig tíz százaléka szeretné, hogy a mobiltelefonok gyártásával foglalkozó cégek televízió nézésre alkalmas mobil készülékeket fejlesszen számukra. Az operátorok e helyett elsősorban olyan mobiltelefonokra tartanak igényt, melyekben nagy felbontású, megapixeles kamera teljesít szolgálatot és amelyek képesek streaming videóanyagok és MP3 zenefájlok lejátszására.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés