Connect with us

Hirdetés

technokrata

A PDA vásárlók számára nem fontos a beépített kamera

Kütyük

A PDA vásárlók számára nem fontos a beépített kamera

Egy a napokban nyilvánosságra hozott, széles körben végzett felmérésből kiderül, hogy a vásárlók a kéziszámítógépek kapcsán lényegében az integrált digitális fényképezőgépet tartják a leglényegtelenebbnek.

Az AvantGo munkatársai több mint 3.200 felhasználót kérdeztek meg arról, hogy számukra milyen PDA szolgáltatások bírnak a legnagyobb fontossággal. A megkérdezettek által adott válaszokból kiderül, hogy a felhasználók álmában olyan kéziszámítógépek szerepelnek, melyek kiváló naptárral és kontaktkezelővel, könnyű személyi számítógépes szinkronizációval, valamint hosszú működési idővel rendelkeznek. Ezenkívül ugyancsak fontos az elektronikus levelezés, a Wi-Fi és Bluetooth vezeték nélküliség, valamint a kis méret.

A felhasználók 77 százaléka igényli az MP3 lejátszási képességet, 76 százaléka pedig a telefonos szolgáltatásokat. A sorban csak ezután következik a nagy kijelző, a GPS támogatás, a nagy memóriakapacitás, a sor végén pedig a beépített kamera tanyázik.

A felmérés rávilágít arra, hogy a jelenleg Palm, illetve Windows Mobile operációs rendszerű kéziszámítógéppel rendelkezők közel 80 százaléka legközelebb is hasonló szoftveres PDA-t kíván vásárolni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés