Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a kutyáknak szánt mobiltelefon!

Kütyük

Itt a kutyáknak szánt mobiltelefon!

A PetsCell nem más, mint egy az Egyesült Államokban kapható, kifejezetten háziállatoknak és elsősorban kutyáknak szánt mobiltelefon.

Teljesen új lehetőséggel van dolgunk, hiszen immár akár otthonunktól távol tartózkodva is beszélhetünk kedvenc háziállatunkhoz – nyilatkozta az újszerű mobil készülék bejelentése kapcsán Cameron Robb, a PetsCell cég alapítója. Egyes szakértők szerint bár a háziállat mobiltelefon elsőre talán furcsán hangzik, mégis komoly sikereket érhet el, ugyanis Amerikában rengeteg őrült dolgot vásárolnak a gazdik a kedvenceiknek.

Robb elmondta, hogy a PetsCellt egyszerűen fel kell rögzíteni a kutya nyakörvére, a készülék pedig ezt követően automatikusan fogadni fogja a bejövő hívásokat, vagyis akár arra is lehetőség van, hogy az elfoglalt üzletemberek irodájukban tartózkodva néhány becéző szót intézzenek otthon unatkozó háziállatukhoz. A telefonon egyetlen gomb kapott helyet: ezt akkor kell megnyomni, ha a kutya esetleg elveszett, és a megtaláló értesíteni kívánja a tulajdonost.

A PetsCellhez egyébként GPS helymeghatározó modul, illetve kamera is csatlakoztatható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés