Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható a Toshiba VGA kijelzős új PDA-ja

Kütyük

Már kapható a Toshiba VGA kijelzős új PDA-ja

A Toshiba a héten megkezdte második VGA kijelzős kéziszámítógépe, az e830-as Pocket PC Japánban, illetve Európában történő forgalmazását, és hamarosan az Egyesült Államokban is fel fog bukkanni az újdonság.

A Toshiba e800 közvetlen utódjának tekinthető Toshiba e830 egy Microsoft-féle Windows Mobile 2003 Second Edition szoftveres PDA, melyben többek közt egy 512 MHz-es működési frekvenciájú, korábban Bulverde fejlesztési kódnevet viselt Intel XScale PXA272 processzor, 128 MB RAM és 64 MB ROM teljesít szolgálatot.

A kéziszámítógép 4 colos képátlóval rendelkező, nem kevesebb mint 640×480 pixeles felbontású folyadékkristályos kijelzőt kapott, mely a már említett operációs rendszernek köszönhetően horizontális és vertikális megjelenítésre egyaránt képes. Említést érdemel, hogy a Toshiba e830-ban nem az ATI Technologies-féle Imageon W3220-as grafikuschip, hanem egy Intel-féle grafikus megoldás biztosítja a képet.

A 135 milliméter hosszú, 77 milliméter széles és 17 milliméter vastag PDA nem éppen pehelysúlyú – a mérlegen egész pontosan 200 grammot nyom, amiben vélhetően nagy szerepe van az 1320 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátornak. A 699 eurós áron kapható Toshiba e830 Bluetooth, valamint Wi-Fi kompatibilis, és Compact Flash, valamint Secure Digital memóriakártyákat képes kezelni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés