Connect with us

Hirdetés

technokrata

3D Virtuális szabadidőközpont a BNV-n

Kütyük

3D Virtuális szabadidőközpont a BNV-n

Az INFOmarket rendezvény egyik érdekes újdonságát, a szélessávú műholdas Internet- és a 3D-technológia vívmányait ötvöző „virtuális szabadidőközpontot” valamennyi vásárlátogató kipróbálhatja, ha ellátogat a „B” pavilonba, a Multimédia Magyarország Kft. Standjára.

A magyarországi Internet-penetráció mértéke annak ellenére is elkeserítően alacsony, hogy a kormány szemmel láthatóan nagy hangsúlyt fektet a kapcsolódó technológiák elterjesztésére, a honi információs társadalom kiépítésére. A piacvezető cégek főként a nagyvárosi felhasználókat célozzák meg szolgáltatásaikkal, a vidékiek számára csak elvétve kínálnak modern, gyors adatátvitelt biztosító megoldásokat. Többek között ezért is érdekes a Multimédia Magyarország Kft. legújabb vállalkozása, melyet a Budapesti Nemzetközi Vásárral azonos időben megrendezett INFOmarketen, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont ˝B˝ pavilonjában mutat be első ízben a cég.

Az Etics névre keresztelt fejlesztés olyan műholdas szolgáltatást biztosít, amely a legelszigeteltebb települések lakossága számára is hozzáférhetővé teszi a széles sávú Internetet. A rendszer, amely a legújabb 3D-fejlesztések eredményeit is alkalmazza, az Internet-kapcsolat menedzselésén túl a különféle távoktatással, virtuális áruház-technológiákkal kapcsolatos megoldások terén is újítást jelent, és egyszerre harminc televíziós csatorna közvetítését képes lebonyolítani – igazi ˝virtuális szabadidőközpontként˝ funkcionál.

A Budapesti Nemzetközi Vásár látogatói maguk is kipróbálhatják az Etics ˝szórakoztató centrumát˝, ha ellátogatnak a cég standjára, amely a ˝B˝ pavilonban található.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés