Connect with us

Hirdetés

technokrata

Secufone: időseknek szánt GPS mobiltelefon, nagy érintőkijelzővel

Kütyük

Secufone: időseknek szánt GPS mobiltelefon, nagy érintőkijelzővel

A Secufone nem más, mint egy elsősorban időseknek és rokkantaknak szánt, GPS modullal és segélyhívó funkciókkal felvértezett új GSM mobiltelefon.


A 139 milliméter hosszú, 66 milliméter széles és 24,9 milliméter vastag, meglehetősen egyszerű formavilágú készülék 160 grammot nyom a mérlegen. A telefonon mindössze négy gomb kapott helyet, igaz a készülék egy nagy méretű, TFT (Thin Film Transistor) technológiájú érintésérzékeny kijelző segítségével is kezelhető.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű újdonság GPRS kompatibilis, ezenkívül pedig új csengőhangok tölthetők le rá és akár ki is hangosítható. A legfontosabb szolgáltatás azonban nem az, hanem, hogy egy a telefonon elhelyezett nagy piros gomb segítségével bármikor rendkívül egyszerűen lehet segítséget hívni, ami az idősek és rokkantak számára nagy fontossággal bír. A beépített GPS modulnak köszönhetően egyébként a központban azonnal látják a segélyt kérő személy tartózkodási helyét.

A folyamatosan működő GPS modul miatt a Secufone fogyasztása meglehetősen nagy, a készülék mindössze 24 órás készenléti idővel, illetve 5 órás beszélgetési idővel rendelkezik. A Secufone várhatóan már a jövő hónapban kapható lesz az európai és amerikai piacokon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés