Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezetél nélküli Internet a Budapest Marriott Hotel-ben

Kütyük

Vezetél nélküli Internet a Budapest Marriott Hotel-ben

A Budapest Marriott Hotel STSN biztonságos, vezeték nélküli, szélessávú Internet-hozzáférést biztosít vendégei számára a konferenciatermekben, az éttermi egységekben (Duna Grill Étterem Terasz, Sörkert, Lobby Kávézó, Executive Lounge) és a közös vendégtérben.

A szálloda iBAHN vezeték nélküli hálózattal, az STSN premier szolgáltatásával rendelkezik, amely a legbiztonságosabb szélessávú elérhetőséget biztosítja. Más rendszerekkel ellentétben, az iBAHN zárt rendszer, amely kizárja a felhasználók közötti közvetlen kapcsolatot és megakadályozza a hackereket a gateway elérésében.

A szálloda bizonyos részein kapcsolódási pontokat alakítanak ki, ahonnan vezeték nélküli hálózati kártyával rendelkező laptoppal és PDA-val tudnak a vendégek a hálózatra csatlakozni. Amikor a felhasználó eléri a kapcsolódási pontot, csak annyit kell tennie, hogy konfigurálja a számítógépet az iBAHN vezeték nélküli rendszerre, amely valamennyi területen 802.11b és 802.11a hálózat nélküli szabványt biztosít.

A Marriott szállodalánc különböző kategóriájú szállodáiból jelenleg összesen 1700 szállodájában kínál nagy sebességű Internetet a szobákban, amely az év végére 2000-re emelkedik. A hotellánc ingyenesen kínál nagy sebességű Internet-elérhetőséget 1200 Courtyard, Residence Inn, TownePlace Suites és SpringHill Suites hotels szállodáiban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés