Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pár nap alatt több mint 500-an jelentkeztek az N-Gage QD közönségtesztre

Kütyük

Pár nap alatt több mint 500-an jelentkeztek az N-Gage QD közönségtesztre

Július eleje óta tart Magyarországon az N-Gage QD egyedülálló közönségtesztje, mely során a játszani vágyók 1 hétre kipróbálhatják a nemrég debütált mobil játékgépet.

A tesztet népszerűsítő microsite indulása után egy hét alatt több mint 500-an regisztráltak a tesztre, az első játékrajongók véleménye alapján a játékgép kényelmes kezelése, a szép, éles kijelző, és a hangminőség a QD legnyerőbb tulajdonságai.


A tesztre jelentkezők közel fele vidéki, Budapesten kívül a Nokia öt nagyvárosban, Szombathelyen, Győrben, Nyíregyházán, Kecskeméten és Pécsett indította el a tesztelési lehetőséget.

Az első tesztelők visszajelzései alapján készített felmérés arra is rámutatott, hogy a játékosok értékelik a jó akkumulátort, és a játékosbarát kialakítást, és legtöbbjük szívesen látna VGA kamerát is az N-Gage játékgépben. A tesztelők 4 játékkártyát kaptak a készülékhez, így az Ashen, a FIFA, a SIMS és a Tiger Woods játékokat próbálhatták ki, közülük a FIFA aratta a legnagyobb sikert az első tesztelők között.

Az egyik igazi játékrajongó, aki az elsők között tesztelte a QD-t, az egyhetes próbát így összegezte: ˝Tegnap átvettem a telefont minden probléma nélkül… És reggel feküdtem le…. Köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhatom, és már szinte biztos vagyok benne, hogy ha van rá mód akkor megvásárolnám. A gép tesztelése közben rengeteg pozitív élményem volt. Telefonnak és kikapcsolódási lehetőségnek egyaránt kitűnően bevált˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés