Connect with us

Hirdetés

technokrata

Xenon alapú újgenerációs mobiltelefonos vaku

Kütyük

Xenon alapú újgenerációs mobiltelefonos vaku

A Linear Technology egy teljesen újfajta, minden korábbinál jobb mobiltelefonos vaku fejlesztésébe kezdett.

A vállalat szakítani kíván az eddigi hagyományokkal, vagyis nyugdíjaztatni szeretné a mobiltelefonokba integrált LED fényforrásokat, melyek ráadásul a legtöbb esetben nem is rendelkeztek igazi vaku funkcióval, hanem egyszerűen csak egy kis folyamatos segédfényt biztosítottak a rossz fényviszonyok melletti fotózásokhoz.

A Linear Technology LED helyett xenon fényforrást kíván integrálni az újgenerációs mobiltelefonokba, mely számtalan előnnyel jár. A xenon égős kamerás mobil készülékek valódi vaku funkcióval büszkélkedhetnek, az általuk kibocsátott fény pedig körülbelül százszor erőssebb, mint a jelenlegi kamerás mobiloké. További előny, hogy a hagyományos fényképezőgépekéhez hasonló vaku megoldás minden korábbinál teljesebb fényspektrumú, ami sokkal természetesebb fényképek elkészítését teszi lehetővé.

A vállalat munkatársai az üggyel kapcsolatban elmondták, hogy a mindössze 1 másodperces töltési idejű speciális vakura építkező kamerás mobiltelefonok akár már 3-12 hónapon belül feltűnhetnek a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés