Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ujjlenyomat leolvasóval és 1,3 megapixeles kamerával ellátott új mobiltelefon

Kütyük

Ujjlenyomat leolvasóval és 1,3 megapixeles kamerával ellátott új mobiltelefon

A Pantech által most bejelentett Gl100 típusjelzésű mobil elsősorban azok számára jelent ideális választást, akik adataikat a lehető legnagyobb biztonságban szeretnék tudni, illetve megapixeles kamerás készülékre vágynak.


A szétnyitható kialakítással rendelkező újdonság esetében az elsőrangú biztonságról nem más, mint egy ujjlenyomat leolvasó gondoskodik, mely ott kapott helyet, ahol a hagyományos készülékek navigációs gombja szokott lenni. A felhasználóknak nincs más dolguk, mint első körben elmenteni saját ujjlenyomatukat, ezt követően pedig már csak ezzel az ujjlenyomattal lehet hozzáférni a mobilon tárolt adatokhoz. Ezenkívül a speciális szenzor révén gyorshívási funkciók is igénybe vehetők: tíz ujjlenyomatunkhoz tíz különböző hívószám rendelhető. A telefonon egyébként olyan játékszoftverek is helyet kaptak, melyek kihasználják az érzékelő tudását.

A 82 milliméter hosszú, 40 milliméter széles, 22,5 milliméter vastag és 82 gramm tömegű telefon külső és belső folyadékkristályos kijelzője is színes, a beépített digitális fényképező segítségével pedig akár 1,3 megapixeles felbontású fotók is készíthetők, valamint mozgókép (maximum 30 perc) rögzítésére is lehetőség nyílik. A 64 MB memóriával szerelt telefon természetesen SMS, EMS, MMS és Java kompatibilis, akkumulátora pedig 3 órás beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt biztosít.

A Pantech Gl100 az európai, ázsiai és közel-keleti piacokon hamarosan megvásárolható lesz. A várható árral kapcsolatban egyelőre nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés