Connect with us

Hirdetés

technokrata

Online petíció: meglévő készülékeikre új Windows Mobile szoftvert kérnek a felhasználók

Kütyük

Online petíció: meglévő készülékeikre új Windows Mobile szoftvert kérnek a felhasználók

Miután a Hewlett-Packard és a Dell nemrégiben bejelentette, hogy régebbi készülékeikre nem lesz elérhető a Windows Mobile 2003 Second Edition, az elégedetlen felhasználók online petíciók révén kívánják rábírni a gyártókat álláspontjuk megváltoztatására.

Az egyik ilyen petíciót közvetlenül a Hewlett-Packard elnök-vezérigazgatójának címezték a legújabb mobil Windows-ra vágyó felhasználók, melyben azt kérik, hogy az iPAQ h19xx, h22xx, h38xx, h39xx, h41xx és h5xxx sorozatú eszközökre elérhető legyen az elődjéhez képest számos hasznos újítást hozó szoftver. A kérelemhez eddig már több mint ötezren adták a nevüket, egy a Dellhez hasonló ügyben írt petíciót pedig az eddigiekben közel háromezer felhasználó írta alá.

Az ilyen és ehhez hasonló ügyek egyébként korántsem újak, ugyanis a régebbi eszközökkel rendelkező felhasználók a legtöbb esetben nem szeretnének csak azért új készülékeket vásárolni, hogy megkapják az egyébként a már meglévő eszközeiken is futtatható új szoftvereket.

Konkrét példát tekintve, a Motorola MPx200-as okostelefonok gyárilag a Windows Mobile szoftver 2002-es verziójával vannak ellátva, de a telefon a 2003-as szoftvert is képes futtatni, azonban a Motorola hivatalosan nem támogatja a szoftvercserét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés