Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP iPAQ hx4705: high-end kategóriás kéziszámítógép újdonság

Kütyük

HP iPAQ hx4705: high-end kategóriás kéziszámítógép újdonság

A Hewlett-Packard több mint fél tucat vadonatúj kéziszámítógépről rántotta le a leplet, melyek közül az iPAQ hx4705-ös típusjelzésű tekinthető a csúcsmodellnek.


Az újdonság minden tekintetben felsőkategóriás készülék: 4 colos képátlóval rendelkező kijelzője 640×480 pixeles, vagyis VGA felbontással büszkélkedhet, Intel XScale PXA270-es mikroprocesszora pedig 624 MHz-es frekvencián üzemel.

A PDA-ban 128 MB Flash ROM és 64 MB RAM teljesít szolgálatot, melyből a rendszerszoftverek telepítését követően összesen 135 MB érhető el a felhasználók által. A HP iPAQ hx4705 egyaránt képes az SD (Secure Digital) és CF (Compact Flash) memóriakártyák fogadására, a vezeték nélküli technológiák közül pedig a Bluetooth-szal és a Wi-Fi-vel kompatibilis. A készülék energiaellátásáról egy 1.800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.

Az iPAQ hx4705-re a legújabb Microsoft mobil operációs rendszer, a Windows Mobile 2003 Second Edition van feltelepítve. A várható árral kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés