Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fujitsu-Siemens, Garmin és T-Mobile kéziszámítógép újdonságok

Kütyük

Fujitsu-Siemens, Garmin és T-Mobile kéziszámítógép újdonságok

A napokban számos új információ látott napvilágot a különböző gyártók készülőfélben lévő legújabb kéziszámítógépeiről.

Itt van például a Fujitsu-Siemens gondozásában készülő Pocket Loox 710 és Pocket Loox 720. Előbbi modell fontosabb specifikációi közé tartozik a QVGA felbontású kijelző, a 416 MHz-es frekvenciájú Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor, valamint a 64 MB méretű memória, utóbbi modell pedig elsősorban VGA kijelzőjéről, 1,3 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgépéről, 520 MHz-es órajelű Intel XScale processzoráról, illetve 128 MB memóriájáról ismerszik meg. Mindkét újdonságon a Microsoft Windows Mobile 2003 Second Edition operációs rendszer fut, és ugyancsak közös vonás a Wi-Fi támogatás, a Bluetooth 1.2 kompatibilitás, valamint az SD (Secure Digital) és CF (Compact Flash) memóriakártyákkal történő bővítési lehetőség.


A Garmin a népszerű 3600-as modell kistestvérét, a Garmin 3200-at fogja hamarosan piacra dobni. A 320×480 pixeles felbontású kijelzővel szerelt újdonság lelke nem más, mint egy Motorola Dragonball mikroprocesszor, 32 MB memória, valamint a Palm operációs rendszer 5.2-es verziója. A beépített GPS modullal rendelkező készülék ára várhatóan 460 dollár lesz.

A T-Mobile valamikor a közeljövőben rántja majd le a leplet az MDA 4 kommunikátorról, mely immár négysávos működésre képes, UMTS kompatibilis és VGA felbontású kijelzővel büszkélkedhet. A kereskedelmi forgalomban várhatóan csak 2005-ben debütáló újdonság Intel XScale processzora 624 MHz-es frekvencián ketyeg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés