Connect with us

Hirdetés

technokrata

A vásárlók egyre elégedettebbek a Siemens és Sony Ericsson mobilokkal

Kütyük

A vásárlók egyre elégedettebbek a Siemens és Sony Ericsson mobilokkal

Egy a napokban kiadott tanulmány rávilágít arra, hogy a legújabb Siemens és Sony Ericsson telefonok minden korábbinál több szolgáltatással rendelkeznek, stílusos megjelenésűek és kiváló teljesítményt nyújtanak, ennek köszönhetően pedig az ilyen készülékeket vásárlók elégedettségi mutatója megközelíti a Nokia mobil tulajdonosokét.

A Strategy Analytics piackutató cég által készített WDS (Wireless Device Strategies) jelentés szerint a Siemens és a Sony Ericsson mobilok népszerűsége többek közt azért is növekszik, mert ezen készülékek egyszerűen kezelhetők, megbízható működésűek, illetve mert az említett gyártók meglepően agresszív marketing politikát folytatnak.

˝Jelen pillanatban a Nokia mobilokat birtoklók elégedettek leginkább a készülékeikkel, azonban mindenképp említést kell tenni arról, hogy a Siemens és Sony Ericsson modellek tulajdonosai is egyre nagyobb megelégedéssel használják mobiljaikat. A Motorola népszerűsége némileg csökkenőben van, ami elsősorban annak ˝köszönhető˝, hogy az amerika székhelyű vállalat az elmúlt időkben meglehetősen lassan frissítette európai termékskáláját. A Sagem és Alcatel telefonoknak bőven van még hova fejlődniük. A Sagem készülékeket lényegében minden tekintetben kritizálják, az Alcatel telefonoknak pedig elsősorban a kijelzőjével, billentyűzetével, illetve kezelőfelületével akadnak problémák˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Eddie Tapiero, a jelentés egyik készítője.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés