Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson CSS-25 asztali kihangosító

Kütyük

Sony Ericsson CSS-25 asztali kihangosító

A CSS-25 jelű új asztali kihangosítóval a szabadkezes telefonhívások mellett konferenciabeszélgetéseket is lehet folytatni.


A CSS-25 típusú asztali kihangosítóval a felhasználók kitűnő hangminőségben bonyolíthatnak szabadkezes hívásokat. A diszkréció érdekében a kihangosító fülhallgatóval is használható. A CSS-25 beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik. Így a hívó fél akár az egész szobában is a érthetően és hangosan hallható, ami ideális a kisebb konferenciabeszélgetésekhez. Diszkrétebb körülmények esetére a két aljzat valamelyikére fülhallgatót lehet csatlakoztatni; az egyikhez Sony Ericsson headset szabványú, a másikhoz 2,5 mm-es csatlakozójú professzionális fülhallgató illeszthető.

Lévén igazán mobil termék, a CSS-25 szükség esetén a telefon akkumulátoráról is működtethető. Kiváló megoldás az olyan üzleti utakra vagy megbeszélésekre, ahol kihangosítható telefonra van szükség. A CSS-25 a telefon akkumulátorát is tölti, valamint szinkronizálja a felhasználó telefonját és PC-jét – még akkor is, ha a telefont éppen használják.

Nincs többé szükség külön vezetékes és vezeték nélküli telefonra: a könnyen kezelhető CSS-25 egy Sony Ericsson mobiltelefonnal párosítva az összes szükséges funkciót biztosítja. Ezáltal ideális eszköz az olyan vállalkozások számára, amelyek a vezeték nélküli iroda irányába tartanak.

A CSS-25-ös asztali kihangosító 2004 negyedik negyedévétől lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés