Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Tom Clancy´s Splinter Cell Chaos Theory megjelenik az N-Gage platformon

Kütyük

A Tom Clancy´s Splinter Cell Chaos Theory megjelenik az N-Gage platformon

A Nokia és a Gameloft nevezetű vezető játékfejlesztő és -kiadó cég bejelentették, hogy a Tom Clancy´s Splinter Cell Chaos Theory várhatóan 2005 első negyedévében megjelenik majd az N-Gage platformon.

A játék konzolos és PC verziója, melyet az Ubisoft fejlesztett ki, azonnal hatalmas érdeklődést váltott ki és a közelmúltban Los Angeles-ben zajló Electronic Entertainment Expo (E3) rendezvényen számos díjat is nyert, mint pl. a Legjobb PC-s játéknak és a Legjobb Akció-kalandjátéknak járó díjat, és grafikai megoldásait külön is elismerték a Special Commendation díjjal. A játék várhatóan az év legnagyobb visszhangot kiváltó játékai között lesz.

A Gameloft fejlesztő stúdió a Tom Clancy´s Splinter Cell Chaos Theory játékkal tovább bővíti a mobil játékokban rejlő interaktív és technikai lehetőségeket; az összes interaktív funkciót 3 dimenzióban jeleníti meg, és több játékos is játszhat egyszerre a drótnélküli Bluetooth technológia és az N-Gage Arena révén.

˝A Tom Clancy´s Splinter Cell: Team Stealth Action N-Gage változata pozitív fogadtatásban részesült, akárcsak minden, az N-Gage-re korábban kiadott játék. Izgatottan bocsátjuk útjára a Tom Clancy´s Splinter Cell Chaos Theory játékot az N-Gage platformon˝ – mondta Michel Guillemot, a Gameloft elnöke. ˝A Gameloft célul tűzte ki, hogy még több játékélményt adjunk a mobil játékosoknak, és e projekt részeként további kitűnő játékokat fejlesszünk az N-Gage-re˝.

˝Nagyon elégedettek vagyunk az N-Gage platformra fejlesztett új Gameloft játékok minőségével, és csodálatos, hogy portfoliónkba olyan nagy márka került, mint a Tom Clancy´s Splinter Cell Chaos Theory˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia Games Publishing igazgatója. ˝Tudjuk, hogy a Gameloft izgalmas és újszerű változatot készített az N-Gage platformra˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés