Connect with us

Hirdetés

technokrata

Navman PiN: integrált GPS modulos Windows Mobile kéziszámítógép

Kütyük

Navman PiN: integrált GPS modulos Windows Mobile kéziszámítógép

A különböző GPS (Global Positioning System) megoldások fejlesztésével foglalkozó Navman cég bejelentette integrált helymeghatározó modullal ellátott, Windows Mobile alapú kéziszámítógép újdonságát, a PiN-t (Personal Interactive Navigation).


A készülék lelke nem más, mint egy 300 MHz-es frekvencián ketyegő Intel PXA-255 típusjelzésű mikroprocesszor, valamint 64 MB memória.

A Navman PiN a legtöbb Windows Mobile PDA-hoz hasonlóan 3,5 colos folyadékkristályos kijelzőt kapott, melynek felbontása 240×320 pixel (QVGA). Az említett Microsoft operációs rendszer 2003-as kiadását futtató eszköz kezelését négy alkalmazás gomb, egy ötirányú joystick, valamint természetesen az érintőképernyő segíti.

A GPS modul antennája a kéziszámítógép felső részén hajtható ki. A helymeghatározási szolgáltatásokat a Navman saját fejlesztésű GPS szoftvere, a SmartST V2 segítségével lehet igénybe venni. A szoftver fejlett zoom szolgáltatásokkal rendelkezik, ezenkívül pedig nem csak kétdimenziós, hanem háromdimenziós megjelenítésre is képes, valamint szóbeli útvonal választási tanácsokat is tud nyújtani. A Navman PiN végfelhasználói ára 499 dollár.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés