Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a Motorola V260 és V265

Kütyük

Bemutatkozott a Motorola V260 és V265

A Motorola két vadonatúj, BREW platformra épülő mobiltelefont jelentett be, konkrétan a V260 és V265 típusjelzésű készülékeket.


A Motorola V265 egy kétsávos CDMA és analóg AMPS mobil készülék. A 91 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 22,8 milliméter vastag széthajtható kialakítású újdonság egész pontosan 110 grammot nyom a mérlegen. A szürkeárnyalatos külső LCD-vel felvértezett készülék belső színes folyadékkristályos kijelzője 128×128 pixeles felbontással rendelkezik.

A 3-4 órás beszélgetési idejű, illetve 160 órás készenléti idejű Motorola V265 beépített digitális fényképezőgépének segítségével maximum 640×480 képpontos fotók készíthetők. A kamera fontosabb specifikációi közé tartozik a négyszeres digitális zoom, az autofókusz, az időzítő, illetve az önarckép készítési funkció. A számos polifonikus csengőhanggal ellátott és kihangosítható Motorola V265 testvérében, a V260-as modellben nincs beépített kamera.

A 2.1-es BREW platformra épülő új Motorola telefonok segítségével természetesen nem csak SMS-t és EMS-t, hanem akár szöveget, képet és hangot egyaránt tartalmazó multimédiás üzeneteket is lehet küldeni, illetve fogadni, a szövegírásban pedig komoly segítséget nyújt a prediktív iTAP technológia. A 2.0-s WAP böngészővel büszkélkedő Motorola V260 és Motorola V265 az ígéretek szerint valamikor az idei esztendő negyedik negyedévében jelenik meg a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés