Connect with us
Hirdetés

technokrata

Az Ericsson teljes körű kereskedelmi EDGE rendszert szállít a Telenor Mobil számára

Kütyük

Az Ericsson teljes körű kereskedelmi EDGE rendszert szállít a Telenor Mobil számára

A Telenor Mobil norvég mobilhálózat-üzemeltető az Ericssont választotta teljes körű kereskedelmi EDGE rendszerének szállítására.

A jelenleg üzemelő GSM/GPRS Ericsson hálózatának frissítése révén új fogyasztói és vállalati szolgáltatások bevezetése válik lehetővé. A megállapodás kiterjed a világ legészakibb, Svalbardban található mobilhálózatába irányuló szállításokra is.

A megállapodás értelmében az Ericsson gyors, csomagkapcsolt mobil internet-hozzáférést biztosító, teljes körű EDGE hálózati infrastruktúrát szállít. Az EDGE, a GPRS továbbfejlesztett változata, háromszor akkora adatmennyiséget képes kezelni a rendelkezésre álló spektrum sávjain, mint a GPRS.

˝Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Telenor Mobil, az Ericsson fontos, hosszú távú üzleti partnere telepíti a legújabb Ericsson EDGE rendszert jövőbeli igényeket is kielégítő mobilhálózatába˝ – nyilatkozta Aksel Aanensen, a Norvégiában működő Ericsson értékesítési és marketing-alelnöke. ˝Az EDGE technológiával frissített mobilhálózat révén a Telenor Mobil versenyképes új, nagy sebességű adatkommunikációs szolgáltatásokat nyújthat előfizetői számára˝.

A szállítások már megkezdődtek, és a frissített hálózat körülbelül kétmillió előfizetőt szolgál majd ki Norvégiában.

Az Ericsson folyamatos technológiai vezető szerepe révén formálja a mobil és a széles sávú internetes kommunikáció jövőjét. Több mint 140 országban kínál innovatív megoldásokat, ezáltal segítve a világ leghatékonyabb kommunikációs vállalatainak létrejöttét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés