Connect with us

Hirdetés

technokrata

Okostelefonokhoz és PDA-khoz szánt Bluetooth billentyűzet

Kütyük

Okostelefonokhoz és PDA-khoz szánt Bluetooth billentyűzet

A Think Outside nevezetű amerikai vállalat piacra dobta Stowaway Bluetooth Wireless Keyboard nevezetű termékét, mely nem más, mint egy elsősorban okostelefonokhoz, illetve kéziszámítógépekhez szánt vadonatúj vezeték nélküli billentyűzet.


A teljes értékű billentyűzet használat közben 25,1 milliméter hosszú, 14,8 milliméter széles és 1,3 centiméter vastag, összehajtott állapotban azonban csak közel fele ekkora. A korábban megjelent kiegészítő billentyűzetekkel ellentétben működéséhez nincs szükség közvetlen fizikai kontaktusra vagy kábelekre, az adatátvitelről ugyanis a rövid távú rádiós technológia, a Bluetooth gondoskodik.

A gyártó képviselői a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy a Stowaway Bluetooth Wireless Keyboard lényegében az összes, Bluetooth kompatibilis okostelefonnal és kéziszámítógéppel használható, leszámítva azokat a PDA-kat, melyeken Palm operációs rendszer teljesít szolgálatot.

Az újgenerációs vezeték nélküli billentyűzetért az Egyesült Államokban 150 dollárt kell fizetni, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy az európai piacon történő debütálására mikor kerül majd sor.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés