Connect with us

Hirdetés

technokrata

Euro 2004 – gólok WAP-on, videó MMS-ben a T-Mobile-nál

Kütyük

Euro 2004 – gólok WAP-on, videó MMS-ben a T-Mobile-nál

A T-Mobile WAP-portálján már május elejétől a fontos képes és szöveges információk megtalálhatók az EURO 2004-ről, júniusban pedig a Labdarúgó Európa-bajnokság minden mozzanata nyomonkövethető lesz a T-Mobile jóvoltából.

A T-Mobile, mint az UEFA EURO 2004 hivatalos támogatója és mobilszolgáltatójának segítségével az ország hét városának

T-Mobile foci EB klubjában, valamint WAP-on, SMS-ben, MMS-ben és a Magyarországon újdonságnak számító videó MMS üzenetekben követhetők nyomon a kontinens legjobb labdarúgó csapatainak mérkőzései.

A nyári hónapokban, azaz június 12. és július 4. között a világ számos országában, így Magyarországon is a televíziós, rádiós és internetes híradásoknak köszönhetően rengetegen követik majd izgalommal az UEFA EURO 2004 csoportmérkőzéseit, elődöntőit és a finálét. A magyarországnyi Portugália 8 városában, 10 stadionban megrendezésre kerülő Labdarúgó EB során 4 csoportban 16 csapat küzd az elsőségért. A látványos megnyitó és záró eseményekről, valamint mérkőzésekről a T-Mobile szöveges, képes, videós hírszolgáltatásaiból és EB klubjain keresztül minden megtudható.

Az UEFA EURO 2004 ideje alatt a T-Mobile az ország hét városában – Budapesten, Győrben, Debrecenben, Miskolcon, Szegeden, Pécsett és Velencén – jó hangulatú focinézőre és játékra invitálja a sportág rajongóit. A felejthetetlen percek mellett a játékok szerencsés nyertesei között naponta Nokia és Sharp telefonok kerülnek kisorsolásra és mezek, pólók, dzsekik, sapkák, sporttáskák és UEFA EURO 2004 focilabdák (hivatalos Adidas Roteiro labdák) várnak gazdára. Aki pedig a T-Mobile játékának köszönhetően igazán szerencsésnek bizonyul, a helyszínen, azaz Portugáliában szurkolhat valamelyik mérkőzésen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés