Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung SGH-D410: több síkon mozog

Kütyük

Samsung SGH-D410: több síkon mozog

Az SGH-D410, a dél-koreai gyártó ígéretes nyitása a legújabb mobil-kategória felé.

Mint minden Samsung terméket, így az SGH-D410-est is kiemelkedővé teszi a tervezése. Az új modell két, egymáson elcsúsztatható síkból áll. A modell félautomata mechanikája és a speciális rugók segítségével a kijelző könnyedén a helyére csúszik. Az SGH-D410 kicsi és könnyű készülék, divatos ezüst színben.


A Samsung, az új trend jegyében piacra dobta az SGH-D410-es ˝szétcsúsztatható˝ telefonját, amelynek tervezésekor szem előtt tartották mind az egyszerű használat, mind a legfejlettebb szolgáltatások követelményeit. Ezt a telefont könnyű megkedvelni, hisz használójuk fél kézzel is könnyen elboldogul vele. Csak egy mozdulat kinyitni vagy összecsukni a készüléket, mely nagyméretű kijelzővel és billentyűzettel rendelkezik, összecsukott állapotban mégis kompakt méretű.

A különleges formán kívül, a telefonnal forgatható VGA-kamerát, nagyméretű kijelzőt, 64 szólamú csengőhangot és még számtalan különleges szolgáltatást is kapunk. Az Email kliens funkció lehetővé teszi elektronikus levelezésünk nyomon követését. A vCard és a vCalendar funkciók egy IrDA porton keresztül a világutazók számára lehetővé teszik az információcserét. A beépített Voice Memo, (hangrögzítő) hasznos segítség az állandóan úton lévő üzletembereknek, akik e funkció révén megmenthetik gondolataikat a feledéstől.

Amit az SGH-D410-ről tudni kell:
– Háromsávos
– Szétszúsztatható kivitel
– 260 ezer színű kijelző (TFT, 176×220)
– 64 szólamú csengőhangok
– Beépített IrDA port és modem
– Forgatható VGA kamera (VGA, 640×480)
– Motion JPEG rögzítés és lejátszás
– GPRS adatátvitel (4Rx, 2Tx)
– E-mail kliens (POP3, IMAP4)
– WAP
– EMS, MMS
– JAVA
– Méret: 97,5×48,5×24 mm
– Tömeg: 116 g
– Várható megjelenés Magyarországon: 2004. június



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés