Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagy sebességű Samsung DDR memória mobiltelefonokba

Kütyük

Nagy sebességű Samsung DDR memória mobiltelefonokba

A Samsung Electronics bejelentette elsősorban nagy teljesítményű, fotorealisztikus háromdimenziós grafikus megjelenítésre képes mobiltelefonokba szánt legújabb memóriáját, egy 256 Mbit kapacitású, 32 bites interfészű Mobile DDR DRAM-ot.

Az újdonság első példányai már elérhetők, a tömeggyártás beindítására pedig valamikor az idei esztendő második negyedévében fog sor kerülni.

A most debütált memória a dél-koreai gyártó egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Mobile Synchronous DRAM termékcsaládjába tartozik, mely termékcsalád SDR (Single Data Rate) és DDR (Double Data Rate) működésű, rendkívül alacsony fogyasztású memória megoldásokból áll. A Samsung féle Mobile DDR DRAM chip kivezetésenként 266 Mbit/s-os adatátviteli sebességre képes, az általa biztosított sávszélesség pedig nem kevesebb mint 1,064 GB/s. A magas integráltsági fokú mikrochip a legfejlettebb 0,10 mikronos gyártási technológiák segítségével készül.

Ivan Greenberg, a Samsung Electronics egyik vezetője a bejelentés kapcsán elmondta, hogy az új memóriával a közeljövőben okostelefonokban, kéziszámítógépekben, illetve hordozható digitális zenelejátszókban egyaránt találkozhatunk majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés