Connect with us

Hirdetés

technokrata

Idén tavasszal sem lesz hiány vadonatúj mobilokból

Kütyük

Idén tavasszal sem lesz hiány vadonatúj mobilokból

A 3GSM Világkonferencián, illetve a hannoveri CeBIT 2004 szakkiállításon bemutatott rengeteg új mobiltelefon közül június végéig körülbelül harmincöt modell fog megjelenni a kereskedelmi forgalomban.

Az új készülékek között éppúgy találhatók luxus telefonok, mint például 1 megapixeles felbontású kamerás modellek, Windows operációs rendszerrel ellátott okostelefonok, vagy éppen UMTS kompatibilis harmadik generációs mobilok.

A piacvezető Nokia kínálatában vélhetően rövid időn belül fel fog tűnni az első igazi multimédiás, televíziós készülék, az érintőképernyős 7700, illetve a CeBIT-en bejelentett, első 1 megapixeles felbontású digitális fényképezőgéppel szerelt Nokia telefon, a 7610. Németország vezető mobiltelefon gyártója, a Siemens Mobile is rengeteg új modellt jelentett be, melyek közül elsőként várhatóan a CX65 típusjelzésű kamerás mobil érkezik majd meg a piacra.

A dél-koreai Samsung a harmadik generációs z105-ös készülék, illetve a Microsoft féle operációs rendszer köré épülő i700 segítségével próbálja meg elhódítani a vásárlók szívét, az angol Sendo pedig az X típusjelzésű multimédiás okostelefon révén kíván konkurenciát állítani a Siemens nemrégiben debütált SX1-es mobiljának. Komoly várakozás előzi meg a Sagem első Windows-os okostelefonjának, az S-7-nek az érkezését, mint ahogy a Sony Ericsson féle K700-at, illetve a Motorola PTT támogatású új telefonjait is sokan várják már.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés