Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens CF62: kagylóformájú mobil újdonság

Kütyük

Siemens CF62: kagylóformájú mobil újdonság

A Siemens Mobile bemutatta legújabb mobiltelefonját, a széthajtható kialakítású, személyre szabható világítású CF62-t.


Ugyancsak most debütált a háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes CF62 ikertestvére, a 850/1800/1900 MHz-es frekvenciákon használható, ennek megfelelően elsősorban az észak-amerikai piacokra szánt CF63. A Siemens CF62 és Siemens CF63 előreláthatólag valamikor a harmadik negyedévben jelenik majd meg a piacon.

Az ezüst és szürke színekben pompázó Siemens CF62 külső monokróm kijelzője kék háttérvilágítást kapott, 130×130 pixeles felbontású belső kijelzője pedig több mint 65 ezer színárnyalatot képes visszaadni. A CF62 oldalán fellelhető egy speciális fénysor, melynek működése könnyen személyre szabható, így a bejövő hívásokat, illetve üzeneteket nem csak csengőhangokkal, hanem különböző fényhatásokkal is jelezheti a készülék.

A GPRS Class 10 kompatibilis Siemens CF62 sajnos nem rendelkezik beépített digitális fényképezőgéppel, de külső kamera modul csatlakoztatható hozzá és természetesen támogatja a multimédiás üzenetek küldését, illetve fogadását. A 600 mAh lítium-ion akkumulátorral szerelt Siemens újdonság 1,5 MB méretű memóriája nem nevezhető túl nagynak, és a készülék 1.2.1-es verziószámú WAP böngészője sem éppen a legújabb.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés