Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elektronikus Domino feltöltés 2630 helyen az országban

Kütyük

Elektronikus Domino feltöltés 2630 helyen az országban

Március 1-től az Esso és a JET benzinkúthálózat egyes kútjainak bevonásával a Westel Domino kártyás ügyfelei tölthetik fel a legtöbb helyen elektronikusan egyenlegüket.

Az ország közel 2630 pontján kínált lehetőséggel a Dominósok kényelmesen, ezen belül a banki csatornák használatakor érvényes bónusz révén előnyösen növelhetik a felhasználható összeget.

A tavasz beköszöntével a Domino kártyások újabb pontokon, az ESSO és a JET benzinkúthálózat bizonyos töltőállomásainál is könnyedén, elektronikus úton újratölthetik kártyájukat és ezzel a szolgáltatók közül a legtöbb helyen, az ország 2630 pontján vehetik igénybe ezt a lehetőséget. Az egyedülállóan széles körűen elérhető elektronikus csatornáknak köszönhetően a Domino egyenlegfeltöltések már közel harmada online módon zajlik és ez az arány gyors ütemben nő. Ráadásul az elektronikus banki pontokon április közepéig a 10 és 15 ezer forintos ˝címletekre˝ 10 százalékos, azaz 1.000 vagy 1.500 forint értékű bónusz jár, így az online megoldás használata mellett a kényelem, a gyorsaság, valamint pl. a Domino Nap csomagban a bónusz révén elérhető, éjjel-nappal 30 forintos, hálózaton belül és vezetékes irányban érvényes percdíj is szól.

A Westel ügyfelei az OTP, K&H, Raiffeisen, Citibank, ING és az Euronet bankautomatáknál, a Shell, MOL összes, illetve az ESSO és JET egyes töltőállomásainál, valamint a saját üzletekben és 130 partner értékesítési helyen egyaránt feltölthetik kártyájukat. Emellett számos további elektronikus – OTP TeleBank, OTP Mobilbank, CIB24, CIB InternetBank, CIB WAPBank -, köztük nem egy mobiltelefonról közvetlenül elérhető csatorna szolgálja a kényelmes mobilhasználatot.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés