Connect with us

Hirdetés

technokrata

Számos érdekes új mobilt jelentett be a Philips

Kütyük

Számos érdekes új mobilt jelentett be a Philips

A Philips a Cannes-i 3GSM Világkonferencia keretein belül négy új mobiltelefonról rántotta le a leplet.

A Philips 755, Philips 759 és Philips 550 típusjelzésű modellek várhatóan júliusban jelennek meg a kereskedelmi forgalomban. A három új készülék közös vonása többek közt a háromsávos (GSM 900/1800/1900) működés, a 6 MB méretű belső memória, az 5 órás beszélgetési idő, a 250 órás készenléti idő, az elektronikus levelezési kliens, a 128×160 pixeles felbontású, 65 ezer színárnyalatú TFT (Thin Film Transistor) LCD, valamint a TV-Slideshow funkció. Utóbbi megoldás segítségével a telefonokon tárolt képek immár televíziós készülékeken is könnyedén megtekinthetőek.

A 7-es sorozatú új Philips mobiltelefonok érdekessége az érintésérzékeny folyadékkristályos kijelző, valamint a digitális zoom funkcióval rendelkező beépített digitális fényképezőgép, mely VGA, vagyis 640×480 pixeles fotók készítésére alkalmas. A Philips 550 ugyan nincs felvértezve integrált kamerával, de a gyártó kínálatában fellelhető lesz hozzá egy kiegészítő külső kamera.

A holland székhelyű gyártó ezenkívül bejelentett egy extravagáns megjelenésű, széthajtható kialakítású új mobilt is, a 639-es modellt. A Philips 639 érdekessége a fejlett OLED technológiájú kijelző, illetve, hogy a külső kijelző inaktív állapotban tükörként funkcionál.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés