Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sendo S600 kamerás mobiltelefon

Kütyük

Sendo S600 kamerás mobiltelefon

A Sendo a napokban a franciaországi Cannes-ban zajló 3GSM Világkonferenciát használta fel arra, hogy bejelentse legújabb kamerás mobiltelefonját, az S600-at.

A 108 milliméter hosszú, 45 milliméter széles, 19,5 milliméter vastag és 82 gramm tömegű újdonság beépített digitális fényképezőgépe 640×480 képpontos (VGA) felbontással és ötszörös digitális zoom funkcióval rendelkezik.

A Sendo S600 a legtöbb jelenleg kapható Nokia mobiltelefonéhoz hasonló, 128×128 pixeles felbontású, TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelzővel rendelkezik. A hagyományos kialakítású készülék 4 MB méretű integrált memóriája többek közt rövid szöveges üzenetekkel (maximum 100 darab), MMS-ekkel, fényképekkel, valamint Java játékokkal tölthető fel.

A GPRS Class 8 kompatibilis Sendo S600 előlapja szabadon cserélhető, de ami ennél talán sokkal fontosabb, a készülék 2.0 verziószámú WAP böngészővel büszkélkedhet és képes a többszólamú csengőhangok megszólaltatására. A gyártó képviselői elmondták, hogy a telefon május végén, június elején fog debütálni a kereskedelmi forgalomban, ára pedig várhatóan 200 euró alatti lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés