Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három nagy felbontású új kamerás Samsung mobil

Kütyük

Három nagy felbontású új kamerás Samsung mobil

Dél-Korea vezető elektronikai cége, a Samsung Electronics a közeljövőben három vadonatúj, meglehetősen nagytudású mobiltelefonnal jelenik majd meg a piacon.

Ezen újdonságokról egyelőre nem sok konkrét információnk van, mindenesetre tekintsük át gyorsan, hogy jelen pillanatban mit lehet tudni róluk!

A Samsung SCH-E450 típusjelzésű modell több irányban forgatható színes folyadékkristályos kijelzővel rendelkezik, integrált digitális fényképezőgépének CCD szenzora 1,2 megapixeles felbontású, a készülék pedig akár MP3 zenefájlok lejátszására is képes.

A Samsung SPH-S1000 a vállalat 533 MHz-es működési frekvenciájú ARM9-es mikroprocesszorára épül, támogatja a 3D-Java játékprogramokat, beépített CMOS kamerájának segítségével pedig maximum 1,3 megapixeles fényképek készíthetők.

Az SPH-E3700 típusjelzésű modell érdekessége nem más, mint hogy ez a Samsung első Bluetooth kontrolleres mobiltelefonja. Az SPH-E3700 az SPH-S1000-es modelléhez hasonló, 1,3 millió képpontos felbontással rendelkező, CMOS technológiájú digitális fényképezőgépet tudhat magáénak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés