Connect with us

Hirdetés

technokrata

Philips Camcorder: videórögzítés Sony Ericsson P800-on

Kütyük

Philips Camcorder: videórögzítés Sony Ericsson P800-on

A napokban megjelent a Philips Camcorder nevezetű szoftver, mely nem más, mint egy kiváló minőséget biztosító videofelvevő és lejátszó szoftver, kifejezetten a Sony Ericsson P800-as okostelefonokra.

Az alkalmazás valós idejű audió-videó grabbelést és enkódolást biztosít MPEG-4/H263 formátumban, még pedig a 3GPP szabvány által előírt módon. A Philips Camcorder tökéletesen illeszkedik a japán-svéd fejlesztésű mobiltelefon felhasználói felületébe, a segítségével készített anyagokat pedig minden további nélkül mind elektronikus levélben, mind multimédiás üzenetben el lehet küldeni.

A szoftver három minőségi beállítást biztosít a felhasználók számára, ezenkívül pedig megadható a készíteni kívánt felvétel felbontása (QQVGA, sQCIF), illetve másodpercenkénti képkocka száma. Utóbbi 5, 7,5, 10, 12,5, illetve 15 lehet. A hanggal ellátott videóanyagokat a telefon memóriájába, illetve a készülék bővítőhelyébe helyezett memóriakártyára is el lehet menteni. A mentett anyagok átnevezhetők, másolhatók, törölhetők, illetve infravörös és Bluetooth kapcsolaton keresztül más telefonra is könnyedén továbbíthatók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés