Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zalaegerszegen is márkaüzletet nyitott a Vodafone

Kütyük

Zalaegerszegen is márkaüzletet nyitott a Vodafone

Zalaegerszeg belvárosában nyitotta meg legújabb márkaüzletét a Vodafone.

Ezzel a világ vezető mobilszolgáltatója tovább bővítette országos márkabolt-hálózatát, így ma már 21 márkaüzlete van Magyarországon: 16 valamelyik megyeszékhelyen vagy nagyobb városban, míg a többi öt a fővárosban.

A Vodafone célul tűzte ki, hogy valamennyi megyeszékhelyen rendelkezzen saját márkaüzlettel: a budapesti bevásárlóközpontokon, a Duna Plazán, a WestEnd-en, a MOM Parkon, a Mammuton és az Europarkon kívül. Így Győrben, Szombathelyen, Miskolcon, Szegeden, Békéscsabán, Debrecenben, Kaposváron, Pécsett, Székesfehérvárott, Nyíregyházán, Nagykanizsán, Egerben, Szolnokon, Kecskeméten, Veszprémben és most már Zalaegerszegen is található Vodafone márkaüzlet.

A Vodafone szolgáltatásai eddig is elérhetők voltak az értékesítő partnerek segítségével, de a vállalat mindig is hangsúlyt fektetett arra, hogy kiépítse saját magyarországi márkaüzlet-hálózatát is. A város szívében, a Kossuth Lajos utca 32. szám alatt található modern, 60 négyzetméter vásárlóterületű üzlet négy értékesítési munkatárssal dolgozik, akik ügyfélszolgálati feladatokat is ellátnak, tehát az érdeklődők nem kizárólag vásárlással kapcsolatos kérdéseire is készséggel válaszolnak. Ezen kívül a márkabolt Zala megye szervizfelvételi pontjaként is működik. A zalaegerszegi üzlet hétfőtől szerdáig és pénteken 9-17 óráig, csütörtökön 9-18 óráig, szombaton pedig 9-13 óráig várja az érdeklődőket.

˝Számunkra egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy Zalaegerszegen nyissunk-e saját márkaüzletet, azonban meg kellett várnunk, hogy a legkedvezőbb körülmények között tegyük meg ezt. A Vodafone mindig is hangsúlyt helyezett minőségi szolgáltatásaira, így most is arra törekedtünk, hogy a város és vállalatunk hírnevéhez méltó, ügyfeleink igényeit kielégítő, színvonalas helyen kínálhassuk szolgáltatásainkat. A Kossuth Lajos utca 32. szám alatt található márkabolt valamennyi elvárásnak meg tud felelni, tehát minden feltétel adott ahhoz, hogy rövid idő alatt dinamikus fejlődést érjen el˝ – nyilatkozta Németh Attila, a Vodafone kereskedelemi igazgatója.
˝A zalaegerszegi üzlet megnyitásával a Vodafone egy egész régió várakozásának képes lesz megfelelni. A márkabolt Zala megye valamennyi településéről számít érdeklődőkre˝ – mondta a zalaegerszegi üzlet vezetője, Kocsis Éva Dorina.

Az üzletvezető biztos abban, hogy a Vodafone rendkívül kedvező percdíjainak és a kiváló szolgáltatásoknak köszönhetően egyre többen választják majd nemcsak az egyre bővülő zalaegerszegi üzleti felhasználók, hanem a városban és a megyében jelen lévő diákok is.

A zalaegerszegi márkabolt annyiban különbözik az eddigi Vodafone szolgáltatást értékesítő boltoktól a térségben, hogy ügyfélszolgálati pontként is üzemel. Ezáltal nem csupán az új ügyfeleket szolgálja ki, hanem a meglévő ügyfeleknek is készséggel állnak rendelkezésére. Az ügyfelek információt és segítséget kaphatnak személyesen, amelyhez korábban egyébként csak az ügyfélszolgálat hívásával jutottak hozzá. A márkabolt a szolgáltatások értékesítésén felül még szervizfelvevő-pontként is üzemel, s ezen kívül az ügyfeleknek számlabefizetésre is lehetőségük nyílik a helyszínen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés