Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia TETRA hálózatot szállít a kínai Shenzhen Metro számára

Kütyük

A Nokia TETRA hálózatot szállít a kínai Shenzhen Metro számára

A Nokia TETRA professzionális mobilrádió rendszert szállít a kínai Shenzhen Metro Co. Ltd. számára.

A Nokia rendszerrel biztonságosan megoldható az alkalmazottak közötti kommunikáció a Shenzhen Metro vasúthálózatán, amelyen a Shenzheni kiemelt gazdagsági övezetben évente négymillió ingázó utazik.

A Nokia és a vezeték nélküli alrendszer kiépítésére alvállalkozóként szerződött Shenzhen SEG Communication Co. Ltd. együttműködésről szóló megállapodást írt alá. A két vállalat közösen építi ki a Shenzhen Metro TETRA hálózatát, és biztosít szolgáltatásokat a közlekedési vállalat számára. A szállítások 2003 végén indulnak.

˝Az innovatív digitális mobilkommunikációs funkciókkal ellátott, TETRA professzionális mobilrádió rendszer igényeinknek megfelel, ugyanakkor a leginkább költséghatékony megoldásnak bizonyult˝ – mondta Cheng Rongmei, a Shenzhen Metro Co., Ltd. igazgatónője.

A Nokia rendszerszállítóként végponttól végpontig terjedő megoldást biztosít a Shenzhen Metro Co., Ltd. számára. A vállalat emellett a TETRA rendszer minden elemének szállítását, telepítését, és engedélyeztetését is elvégzi, valamint képzést és műszaki támogatást is biztosít.

A Shenzhen SEG Communication Co. Ltd. (SEGCC) a Shenzhen SEG Group Co. Ltd. vezeték nélküli kommunikációval foglalkozó leányvállalata. Vezető a professzionális mobilrádió (PMR) rendszerek és berendezések kutatás-fejlesztése, gyártása és rendszerintegrációja terén. A metróban használt vezeték nélküli kommunikáció, a PMR rendszerintegráció, az alkalmazásfejlesztés és gépészeti telepítés terén egyike Kína vezető vállalatainak. Az elmúlt 20 év során SEGCC több mint 20 vasúti szakaszon biztosított vezeték nélküli diszpécser-kommunikációs rendszertermékeket, PMR rendszereket és egyéb szolgáltatásokat.

A Nokia elkötelezett híve a hosszú távú kínai fejlesztéseknek és partnerségi viszony fenntartásának. Innovatív technológiája révén a Nokia folyamatosan tovább erősíti a kínai mobil- és szélessávú hálózati rendszerek, valamint mobiltelefonok terén megszerzett piacvezető szerepét. Kína a Nokia globális gyártó és kutatás-fejlesztési hálózatának fontos eleme. A távközlési iparág vállalatai közül a Nokia a legnagyobb százalékban Kínában jelenlévő cég. A Nokia közel 4.500 alkalmazott foglalkoztatásával több mint ötven irodát és két K&F központot tart fenn Kínában.

A Nokia a TETRA hálózatok és terminálok világvezető szállítója, amely már számos, országszerte egységesen az összes TETRA szolgáltatás biztosítására képes, többközpontos TETRA hálózatot épített ki. A speciális funkciók között elsőrangú kommunikációs biztonság, gyors csoporthívás, kifinomult vészhívási funkció, elsőbbséget élvező hívások felismerése, valamint fejlett üzenetküldő-, és adatkommunikációs, köztük IP csomagkapcsolt adat-szolgáltatások találhatók meg. A Nokia TETRA megoldások nyílt interfészük révén zökkenőmentesen integrálhatók az irányító és ellenőrző rendszerekhez. A Nokia a vállalat jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinek érdekében továbbra is a TETRA rádiótechnológia és rendszer fejlesztésére törekszik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés