Connect with us

Hirdetés

technokrata

December közepén debütál a Siemens CL55

Kütyük

December közepén debütál a Siemens CL55

Az elmúlt hetekben-hónapokban sok pletykát lehetett hallani a Siemens egyik legújabb, széthajtható kialakítással rendelkező mobiljáról, a CL55-ről, melyről immár biztosan tudható, hogy heteken belül meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban.

A színes kijelzővel felvértezett, külsőleg csatlakoztatható digitális fényképezőgéppel kiegészíthető újdonság a gyártó ígéretei szerint valamikor december közepén fog debütálni. Üröm az örömben, hogy a CL50 közvetlen utódjának tekinthető készüléket a Siemens Kínában fogja piacra dobni és egyelőre nem tervezi az európai piacokra történő bevezetését.

A Class 8 GPRS kompatibilis Siemens CL55-ről röviden annyit érdemes tudni, hogy belső kijelzője több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, a QuickPic IQP-518 típusjelzésű külső digitális fényképezőgép segítségével pedig könnyedén fotós képességekkel ruházható fel. A Siemens CL55 révén nem csak rövid szöveges üzeneteket, hanem akár képet és hangot tartalmazó multimédiás üzeneteket is lehet küldeni, illetve fogadni. A negyvenszólamú polifonikus hangokat kezelő mobiltelefon újdonság a mérlegen mindössze 79 grammot nyom és a gyári specifikációk szerint maximum 5 órás beszélgetési időt biztosít használója számára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés