Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sagem termékcsaládjába integrálja a Sun új, nagy teljesítményű és nyílt mobil platformját

Kütyük

A Sagem termékcsaládjába integrálja a Sun új, nagy teljesítményű és nyílt mobil platformját

A Sagem bejelentette, hogy a Sagem mobil készülékek portfóliójába sikeresen beépítette a Sun legújabb, vezeték nélküli alkalmazások céljára kifejlesztett Java technológiai megoldását (Java Technology solution for the Wireless Industry, JTWI).

Az új együttműködés keretében a Sagem a Sun Microsystem Java Partner Engineering csoportjára támaszkodva kompatibilis JTWI technológiával bővítette mobil készülékeinek kínálatát, amely gazdagabb tartalom-letöltést és fejlettebb játéklehetőségeket nyújt a végfelhasználók számára, és amellyel a hálózati üzemeltetők szabványosított környezetben, versenyképesebb vezeték nélküli adat-alkalmazásokat kínálhatnak.

˝Büszkék vagyunk arra, hogy a Sun Microsystems partnereként termékeinkbe építhettük az ő technológiájukat. Ennek révén a Sagem 2004 folyamán egységes módon alkalmazhatja termékkínálatában a Sun JTWI megoldását˝ – jelentette ki Thierry Buffenoir, a Sagem mobiltelefon-divíziójának elnökhelyettese és ügyvezető igazgatója. ˝Kettőnk tapasztalata biztosítja, hogy a megoldás teljes mértékben megfelel a gyorsan fejlődő távközlési ipar letölthető játékokkal kapcsolatos, egyre növekvő high-end követelményeinek˝.

˝Napjainkban a vezeték nélküli technológia hatalmas lépésekkel halad előre. Örömünkre szolgál, hogy a mobil felhasználók számára az új és izgalmas alkalmazásokat olyan vezető készülékgyártókkal tehetjük elérhetővé, mint a Sagem˝ – tette hozzá Eric Chu, a Sun Microsystems J2ME Platformjának marketing-igazgatója.

A JTWI technológia beépítésével a Sagem mobil készülékei a Java legújabb technológiai szabványát használhatják. A mobil készülékek Java technológiájának ez az új változata jelentős fejlődést jelent a felhasználói interfész tekintetében is, hiszen lehetővé teszi a fejlett hang-szolgáltatások használatát, a játék-interfész javítja a grafikát, jobbá válik a mobil Internet-kapcsolat, valamint a további lehetőségekkel biztonságosabbá válik az adatcsere és mód nyílik az alkalmazások távoli letöltésére is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés