Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújul az Országos Betétbiztosítási Alap weblapja

Kütyük

Megújul az Országos Betétbiztosítási Alap weblapja

A szakemberek és a betéttulajdonosok számára egyaránt egy jobban kezelhető, interaktív felületet kap az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) honlapja.

A Red-stars Hungary nyerte el a jogot arra, hogy újrafogalmazza az Országos Betétbiztosítási Alap webes megjelenését. A hitelintézeti folyószámlák, értékpapírok és lekötött betétek védelmét ellátó intézmény honlapja elsődlegesen a betéttulajdonosok, illetve a média és a hitelintézetek szakemberei számára készül. A honlap célja, hogy teljes körű információt szolgáltasson a betétbiztosítás hazai szabályairól, a betétek védettségéről és az OBA működéséről.

A honlap interaktív szolgáltatásokkal (betét- és fiókkereső, betétbiztosítási kalkulátor) igyekszik megkönnyíteni az OBA-biztosítás rendszerének megértését. Az OBA új honlapjának kiemelt része lesz az Európai Uniós csatlakozással összefüggő jogszabályváltozásokról szóló blokk, mellyel az intézmény már a 2004. május 1-jétől kezdődő kommunikációs feladatokra készül fel. A weboldal az OBA bankrendszerben betöltött szerepéhez és arculatához szorosan illeszkedő színvilággal, letisztult designnal és jól strukturált szerkezettel jelenik meg.

A megbízó és a fejlesztő közötti hosszú távú együttműködés keretében a weboldal elkészítésén túl az ügynökség feladata a weboldalhoz kapcsolódó technikai szolgáltatások biztosítása is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés