Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már internetezni is lehet a NeoPhone kommunikációs kártyával

Kütyük

Már internetezni is lehet a NeoPhone kommunikációs kártyával

A több mint két éve sikeresen működő, alacsony percdíjas telefonálást nyújtó NeoPhone telefonkártya a nyár folyamán új szolgáltatásokkal bővült: A NeoPhone kártyákkal már nemcsak olcsón lehet telefonálni, beszélgetni vagy faxot küldeni, hanem internetezésre is lehetőség nyílik.

A NeoPhone kártya nem hagyományos telefonkártya, azaz nem kell belehelyezni semmilyen készülékbe. A kártya megvásárlásával egy kód birtokába jutnak a felhasználók, amelynek bebillentyűzésével lehet igénybevenni az olcsó telefonálást.

NeoPhone kártyával külföldön

2003. augusztus 1-jétől a NeoPhone telefonkártyával már nem csak Magyarország területéről, hanem a világ számos pontjáról lehet telefonálni bármely országba oly módon, hogy nem a helyi díjszabás szerint kell hívást kezdeményezni, hanem a NeoPhone egységes tarifája vonódik le mindössze a kártyáról, így a telefonköltségek pontosan kiszámíthatók! Külföldről egy magyar vezetékes szám hívása esetén 99 forint, míg egy magyar mobilszám hívása mindössze 159 forint kerül levonásra percenként. A NeoPhone kártyával történő hazatelefonálás esetenként akár 60%-kal is olcsóbb, mintha azt a külföldre vitt mobiltelefonunkkal tennénk.

A használat egyszerű: a külföldi telefonról (vezetékes és mobiltelefonról is működik) egy, az adott országban érvényes ingyenes számot kell felhívni, megadni a NeoPhone kártya hátoldalán található kódot és máris alacsony percdíjakkal lehet telefonálni.

Olcsó Internet a NeoPhone-nal

A NeoPhone Internet előnye, hogy nem kell rendszeres havi díjat fizetni, a kártyáról csak annyi pénz vonódik le, amennyit ténylegesen internetezik a felhasználó, sőt napközben akár nulla forintos Internet-díjjal használható a szolgáltatás. A NeoPhone Internet a legolcsóbb kártyás prepaid tarifákat nyújtja. Elég az otthoni számítógépen egy Internet-csatlakozást létrehozni, és ott megadni a NeoPhone kártya hátulján található kódokat és azonnal használható a Világháló. A NeoPhone Internet ideális választás azok számára, akik alkalmi jelleggel vagy rendszeresen rövidebb ideig kívánnak internetezni, illetve nem akarják, hogy az Internet-percdíjak megjelenjenek telefonszámlájukon és átlátható módon tudjanak számolni az internetes költségekkel.

NeoPhone Internetet kétféleképpen lehet igénybevenni: az egyik megoldás esetén az internetezés teljes költsége a NeoPhone kártya egyenlegéről kerül levonásra, míg az otthoni telefonszámlát nem terheli semmilyen költség. A másik megoldás esetén az internetezés költsége a NeoPhone kártyáról vonódik le, míg az otthoni telefonszámlára a telefonszolgáltató a mindenkori hivatalos Internet tarifát számlázza ki.

A NeoPhone egyéni előfizetők számára kétféle változatban – az Interneten a NeoPhone online, illetve kereskedelmi forgalomban a 2000 és 5000 forintos NeoPhone instant kártya formájában –érhető el, míg üzleti felhasználóknak a NeoPhone business és direct tesz lehetővé kedvező percdíjakon telefonálást.

A NeoPhone telefonkártyákat országszerte már több mint 2500 helyen lehet megvásárolni. Fő viszonteladó partnerek a Shell, MOL, Aral, Agip és JET benzinkutak, a Magyar Posta, a Lapker és Hírker újságárusai, valamint a Keravill, Fotex, Media Markt és Tesco üzletek.

A NeoPhone közel 300.000 darab értékesített telefonkártyával büszkélkedhet, amely figyelembe véve a két éves működést, páratlan sikernek számít a hazai távközlési piacon. A szolgáltatásokat erős ügyféltámogatás kíséri: a www.neophone.hu weboldalon teljes körű tájékoztatást kaphatnak mind az érdeklődők, mind pedig a kártyatulajdonosok, továbbá az EuroWeb külön kétnyelvű (magyar-angol) NeoPhone Ügyfélszolgálatot tart fenn a nap 24 órájában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés