Connect with us

Hirdetés

technokrata

Karaoke alkalmazás Nokia 3300-ra

Kütyük

Karaoke alkalmazás Nokia 3300-ra

Japán egyik vezető játékszoftver fejlesztő cége, a Taito, valamint a világ legnagyobb mobiltelefon gyártója, a finn Nokia bejelentette, hogy hamarosan piacra fognak dobni egy kifejezetten mobil készülékekre szánt karaoke alkalmazást.

A bejelentés kapcsán kiderült, hogy a Taito egy olyan karaoke szoftvert fejleszt a Nokia számára, mely az SDOF (Sequential Display Object Format) adatformátumot támogatja, és kifejezetten a Nokia első zenetelefonján, a 3300-n történő futtatásra lesz optimalizálva. Tudni lehet, hogy a két cég a különböző karaoke tartalmakat közösen fogja terjeszteni online módon.

A Taito és a Nokia hosszabb ideje jó kapcsolatot ápol egymással, melyre jó példa, hogy a finn vállalat Club Nokia szolgáltatása keretein belül számos Taito fejlesztésű Java kompatibilis játékszoftver érhető el. A karaoke projektet a Nokia egyébként elsősorban a dél-kelet ázsiai régió országaiban tartja fontosnak, ahol is mostanság rendkívül dinamikusan növekszik a karaoke piac. A Nokia a projekt révén Kínát, Hongkongot, Szingapúrt, Tajvant és más egyéb ázsiai országokat is szeretne célba venni.

Mint ismeretes, a Nokia 3300 egy hordozható digitális zenelejátszó, valamint egy mobiltelefon ötvözetének tekinthető. A Nokia ezen modellje képes az MP3 és AAC formátumú zenefájlok kezelésére, integrált FM rádióval rendelkezik, és akár hangfelvevőként is használható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés