Connect with us

technokrata

Multimédia nap a Westel Enternetben

Kütyük

Multimédia nap a Westel Enternetben

2003. szeptember 11-én csütörtökön, 11-18 óráig a Westel Enternetben kerül megrendezésre a T3 Magazin nyílt napja.

A rendezvényen megtekinthetők és természetesen kipróbálhatóak lesznek többek között a Canon, Epson, Fujifilm, Hewlett Pacard, Kodak, Leitz Hungária Kft., Minolta, Panasonic, Slach Fototechnika, Trans-Europe Kft. legújabb multimédiás digitális fotóeszközei és alkalmazásai.

A bemutatott telefonokból felhangoznak a legfrissebb polifonikus csengőhangok és felvillannak a legszínesebb mobil kijelzők. A látogatók megismerhetik, hogy milyen lehetőségeket rejt a GPRS technológia, nézhetnek videot és TV-t mobilon, vagy PDA-n. Kiderül hogyan lehet a Bluetooth technológiával meggátolni a kocsilopást és a Nokia telefon miként segít a biztonságtechnikában. Küldhető lesz MMS mobilról, vagy a D3D képküldő faláról is.

Mindez csak ízelítő, hiszen a Westel ezen kívül az egyéb technikai érdekességekre és csodákra kíváncsi látogatóknak is tartogat meglepetéseket.

A bemutató ideje alatt a játékos kedvű érdeklődők kipróbálhatják a Westel Enternet nyerő alkalmazásait is és egyéb játékokban is felmérhetik multimédiás felkészültségüket. A legjobbak között a szolgáltató Westel Enternet ajándékcsomagokat, 20 percenként T3 magazint és fődíjként egy készülékes Domino csomagot sorsol ki.

A program idején minden akciós MMS készülék vásárlásakor további 10 százalék kedvezmény vehető igénybe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu